• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Παρέμβαση Περιφερειάρχη Ηπείρου για το Υποθηκοφυλακείο Φιλιππιάδας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρέμβαση Περιφερειάρχη Ηπείρου για το Υποθηκοφυλακείο Φιλιππιάδας

Επιστολή προς το Δ.Σ. του Φορέα (ΝΠΔΔ) «Ελληνικό Κτηματολόγιο», απέστειλε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, με αφορμή την υπαγωγή του Υποθηκοφυλακείου Φιλιππιάδας στο υποκατάστημα του εν λόγω φορέα στην Πρέβεζα.
Ο κ. Καχριμάνης έχοντας υπόψη σχετικό έγγραφο του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας, την από ετών υφιστάμενη δικαστική χωροθεσία στην Περιφέρειά μας (σύμφωνα με την οποία η περιφέρεια της Φιλιππιάδας υπάγεται στο Πρωτοδικείο Άρτας) και τέλος την εξυπηρέτηση των πολιτών στις συναλλαγές τους, αναφορικά με τα ακίνητά τους, που βρίσκονται σε περιοχές που εξυπηρετούντο από το Υποθηκοφυλακείο αυτό, ζητά με την παρέμβασή του την ανάκληση της απόφασης υπαγωγής του Υποθηκοφυλακείου Φιλιππιάδας στο υποκατάστημα του Ελληνικού Κτηματολογίου στην Πρέβεζα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος στον παράδρομο της Περιφερειακής οδού στο ύψος της Πρώην Πρόνοιας.

Κώστας Παππάς

Πόσα και που εντοπίζονται τα σημερινά κρούσματα στην Ελλάδα

Κώστας Παππάς

Συνελήφθησαν δέκα άτομα σε παραλία της Πρέβεζας για εγκατάσταση τροχόσπιτων και σκηνών

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..