• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • 21χρονος συνελήφθη για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης
ΗΠΕΙΡΟΣ

21χρονος συνελήφθη για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (20-05-2019) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης.
Ειδικότερα, ο 21χρονος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην Πρέβεζα και συνελήφθη κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, στο πλαίσιο της οποίας διαπιστώθηκε η καλλιέργεια κάνναβης, με την χρήση ειδικού εξοπλισμού, σε χώρο της κατοικίας του.
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 21χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
δύο φυτά κάνναβης, ύψους -65- και -40- εκατοστών, τοποθετημένα σε γλάστρες,
ανεμιστήρας,
θερμόμετρο,
μετασχηματιστής, συνδεμένος με λαμπτήρα και ανακλαστήρα φωτός,
τρία διαδερμικά έμπλαστρα με ναρκωτική ουσία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Κώστας Παππάς

Να παραμείνει το Τμήμα Λογιστικής στην Πρέβεζα

Κώστας Παππάς

Δυο νέες εντάξεις για τον Δήμο Αρταίων από το ΠΕΠ ΗΠΕΙΡΟΥ

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..