• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τζένη Ταπραντζή: …να συνεχίσουν να ανησυχούν…
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζένη Ταπραντζή: …να συνεχίσουν να ανησυχούν…

από την μια η δημόσια εκφρασμένη 《επιθυμία》 του απερχόμενου δημάρχου σε τηλεόραση των Ιωαννίνων για τον δεύτερο γύρο των εκλογών…αναγορεύει, κατ’αρχήν, τον ίδιο σε σίγουρο μονομάχο του τελικού γύρου, αλλά στις πλάτες των συνδημοτών μας, και υπό το κράτος του πανικού μιας τέτοιας πιθανότητας με άλλον διεκδικητή, επιλέγει και τον 《αντίπαλο》.
κι από την άλλη, η πλήρης αποδοχή αυτής της 《συνεπιθυμίας》, εκφρασμένη σε δελτίο τύπου, με χαρακτήρα επείγοντος. Τούτη την φορά όμως με περιτύλιγμα φρασεολογίας 《προβοκάτσιας》από τον δήθεν 《συνμονομάχο》, επιβράδυνση στον κατήφορο της πεπονόφλουδας που 《ξέφυγε》 δημοσίως…
ανησύχησαν από την δυναμική που διαμορφώνεται στην κοινωνία μας μήνες τώρα, από την πλατιά, ενωτική μας παρουσία, και ετεροχρονισμένα ξαναστήνεται μια 《ξαναζεσταμένη σούπα》, πέντε χρόνια μετά… να συνεχίσουν να ανησυχούν!
Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων, επικεφαλής 《Δημοτικής Αναγέννησης》

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Σύσκεψη – συζήτηση για τους αυτοαπασχολούμενους και τους επαγγελματίες διοργάνωσε η Τ.Ε. Πρέβεζας του ΚΚΕ

Κώστας Παππάς

Όλγα Γεροβασίλη: Καλώ τον κ. Θεοδωρικάκο και την ΕΛ.ΑΣ. να ανακρούσουν πρύμναν!

Κώστας Παππάς

Παρουσίαση των υποψηφίων της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου» στην Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..