• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Ανάληψη καθηκόντων του νέου Διευθυντή Αστυνομίας Άρτας Ευάγγελου Κ. Αναγνωστάκη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Ανάληψη καθηκόντων του νέου Διευθυντή Αστυνομίας Άρτας Ευάγγελου Κ. Αναγνωστάκη

Ανάληψη καθηκόντων του νέου Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας Ταξιάρχου Ευάγγελου Αναγνωστάκη

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής γεννήθηκε στην Κέρκυρα το έτος 1964, αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Λύκειο Άρτας το έτος 1982.
Κατατάχθηκε στο Σώμα της πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής, το έτος 1987 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, το έτος 1994. Παρακολούθησε το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Αστυνομικής Ακαδημίας (2007).
Υπηρέτησε ως Αξιωματικός σε μάχιμες και επιτελικές Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Αττικής, των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φλώρινας, Λευκάδας και Ηλείας.
Την 19/02/2019 προήχθη στο βαθμό του Ταξιάρχου και την 20/02/2019 τοποθετήθηκε στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.
Είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον “5ο Δρόμο του Γιοφυριού”

Κώστας Παππάς

Τραγωδία στην Άρτα – Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο

Κώστας Παππάς

Που εντοπίστηκαν τα 932 σημερινά κρούσματα στην Ελλάδα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..