ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέο ΔΣ – “Α.Ο. ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ Ο ΣΚΟΥΦΑΣ”

Κομπότι, 29 Μαΐου 2025

Μετά την εκλογοαπολογιστική συνέλευση της 18ης Μαΐου 2025, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κομποτίου, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Κομποτίου “ο ΣΚΟΥΦΑΣ”.

Οι φετινές εκλογές διεξήχθησαν νωρίτερα απ’ ό,τι συνήθως, με σκοπό ο σύλλογος να έχει τον απαραίτητο χρόνο για προγραμματισμό και στρατηγικές αποφάσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Κασελούρης Δημήτριος – Πρόεδρος

Χαβέλας Στέφανος – Αντιπρόεδρος

Κάκκος Κωνσταντίνος – Γενικός Γραμματέας

Κολιούλη Στραγανιώτη Παναγιώτα – Ειδική Γραμματέας & Υπεύθυνη Ακαδημιών

Λάππας Λάμπρος – Ταμίας

Αγγέλης Δημήτριος – Έφορος Γηπέδου

Κασελούρης Χρήστος – Γενικός Αρχηγός

Οικονόμου Κωνσταντίνος – Γενικός Αρχηγός Ακαδημιών

Οικονόμου Χαρίλαος – Μέλος

Αναπληρωματικά μέλη:
Γράδος Ανδρέας, Κώτσης Αιμίλιος, Νιάκος Ηλίας

Υπεύθυνος Τύπου, Επικοινωνίας & Social Media:
Πλακιάς Γεώργιος

Ο ΣΚΟΥΦΑΣ εκφράζει τις ευχαριστίες του στο απερχόμενο διοικητικό σχήμα και καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν με υπομονή και εμπιστοσύνη τη νέα προσπάθεια.

Από μια παρέα πριν 73 χρόνια, ο ΣΚΟΥΦΑΣ έγινε οικογένεια. Αυτή την οικογενειακή παράδοση καλούμαστε όχι μόνο να συνεχίσουμε, αλλά και να περάσουμε στις επόμενες γενιές.

Η νέα διοίκηση απαρτίζεται από νέα πρόσωπα με μεράκι, εμπειρία και όρεξη για προσφορά στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Οι αρμοδιότητες κατανεμήθηκαν με γνώμονα τη διάθεση κάθε μέλους για προσφορά, ώστε να υπάρξει ξεκάθαρος καταμερισμός ευθυνών και αποτελεσματικός συντονισμός.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και η οριστικοποίηση της τεχνικής ηγεσίας, προκειμένου να τεθούν γερά θεμέλια για ακόμη μία ανταγωνιστική χρονιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Με τιμή,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Κασελούρης Δημήτριος

Ο Γενικός Γραμματέας
Κάκκος Κωνσταντίνος

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Όλγα Γεροβασίλη: “Συντάξεις στα αζήτητα και η Κυβέρνηση νομοθετεί 8.134,56 Ευρώ και 4.631 Ευρώ για golden e-ΕΦΚΑ boys (& girls?). Για τους γιατρούς στο Ε.Σ.Υ., πόσα;”

Κώστας Παππάς

Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός από αυτοσχέδιο βαρελότο! Μάχη των γιατρών να σώσουν το χέρι του νεαρού

Κώστας Παππάς

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Φιλιππιάδας – Άρτας- Σύγκρουση Ι.Χ.Ε. με Λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..