• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Άρτα: Αλλαγή διαδρομής της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου λόγω έργων οδοποιίας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άρτα: Αλλαγή διαδρομής της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου λόγω έργων οδοποιίας

Ο Δήμος Αρταίων ενημερώνει τους πολίτες για τις αλλαγές στη διαδρομή της παρέλασης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Σύμφωνα με απόφαση της Π.Ε. Άρτας, η φετινή διαδρομή της παρέλασης θα πραγματοποιηθεί επί της οδού Βασ. Πύρρου, αντί της οδού Σκουφά, όπου διεξάγονται έργα οδοποιίας.
Η εκκίνηση της παρέλασης θα λάβει χώρα στην οδό Βασ. Πύρρου, στο ύψος της Αγίας Θεοδώρας, και θα καταλήξει στο 1ο Λύκειο Άρτας.
Η εξέδρα των επισήμων θα βρίσκεται στην πλατεία Κιλκίς (άγαλμα Βασ. Πύρρου). Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του ΥΠΕΝ, κ. Μανώλης Γραφάκος
Παρακαλούνται οι πολίτες να σεβαστούν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και να συνεργαστούν για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, τιμώντας με σεβασμό την ιστορική ημέρα και τη μνήμη των ηρώων του ’40.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

«Απογραφές ζωικού κεφαλαίου έτους 2020 »

Κώστας Παππάς

Μήνυμα στοὺς μαθητές, τοῦ Μητροπολίτου Ἄρτης κ. Καλλινίκου, στὴν ἔναρξη τοῦ σχολικοῦ ἔτους 2019-2020

Κώστας Παππάς

Θλίψη στην Άρτα για τον αιφνίδιο θάνατο του Διομήδη Τσιμπερλένιου

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..