• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Τώρα, η κοινωνία απαιτεί από το ΠΑΣΟΚ να δώσει ξανά ελπίδα
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τώρα, η κοινωνία απαιτεί από το ΠΑΣΟΚ να δώσει ξανά ελπίδα

Γράφει ο Θεόδωρος Γόγαλης

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ολοκληρώθηκαν. Ήταν ένας μακρύς δρόμος με αρκετή δουλειά για όλους όσους εμπλέκονται στις κατά τόπους Νομαρχιακές, όπως και ο υπογράφων, ωστόσο ο πραγματικός αγώνας τώρα ξεκινά.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ξανά Πρόεδρος του Κινήματος και πλέον πρέπει όλοι μας να εργαστούμε για να έρθει ξανά το ΠΑΣΟΚ εκεί που του αξίζει. Εκεί που το έχει κατατάξει η ιστορία. Ο κόσμος έχει δείξει με τη στάση του και τη συμμετοχή του στις κάλπες ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ξανά εδώ. Το μήνυμα που έδωσε είναι ξεκάθαρο.

Θα ήθελα και προσωπικά να ευχαριστήσω τους συμπολίτες που έσπευσαν να ψηφίσουν και χθες Κυριακή και στις 6 Οκτωβρίου. Ήταν μια προσέλευση που έδειξε πως είναι στο χέρι μας ως ΠΑΣΟΚ να έχουμε τον κόσμο κοντά μας και να φέρουμε ακόμη περισσότερο. Οι εποχές που ζούμε, άλλωστε, απαιτούν ελπίδα και νέα πνοή για την κοινωνία.

Κρίνοντας το αποτέλεσμα, θεωρώ πως αυτό που έβγαλε η κάλπη δεν θα πρέπει να διχάσει αλλά να ενώσει. Γιατί όλοι οι υποψήφιοι Πρόεδροι έδειξαν ικανοί να σηκώσουν το βάρος που απαιτεί η θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Και μπορεί να είναι κοινότοπο, αλλά τώρα είναι που πρέπει να ξαναγίνουμε όλοι μια ομάδα, και με Πρόεδρο τον Νίκο Ανδρουλάκη να σχεδιάσουμε την επόμενη ημέρα στη χώρα.

Τώρα είναι η ώρα να στραφούμε ξανά προς την Κοινωνία και να σταθούμε στο ύψος των απαιτήσεων που αυτή έχει. Η χώρα χρειάζεται άμεσα μια ισχυρή αντιπολίτευση και αύριο μια ισχυρή Κυβέρνηση. Χρειαζόμαστε ένα δυνατό και νέο ΠΑΣΟΚ!

Γόγαλης Θεόδωρος

Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικής MBA-Διοίκηση Επιχειρήσεων

Μέλος Τομέα Δημόσιας Διοίκησης & Μεταναστευτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής
Υπεύθυνος Τομέων Δημόσιας Διοίκησης, Υγείας, Τύπου, Νεανικότητας και Οικονομικού ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Άρτας

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ο «Ανοιχτός Διάλογος με τους Δημότες» στη Γαβριά και τους Κωστακιούς

Κώστας Παππάς

Μήνυμα Χρ. Γκόκα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Κώστας Παππάς

Το δίκτυο φυσικού αερίου επεκτείνεται σε Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..