• Home
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Δείτε live τον τυφώνα Milton να σφυροκοπά τη Φλόριντα
ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε live τον τυφώνα Milton να σφυροκοπά τη Φλόριντα

Οι προειδοποιητικές ενημερωτικές αναφορές για την καταιγίδα καλύπτουν σχεδόν το σύνολο της δυτικής ακτής της Φλόριντα και ένα μεγάλο μέρος της πολιτείας, συμπεριλαμβανομένης της ανατολικής ακτής
Ο άνεμος του τυφώνα Milton έχει μέγιστη ταχύτητα 145 μιλίων την ώρα (230 χιλιόμετρα την ώρα) καθώς κινείται πάνω από τα ζεστά νερά του Κόλπου του Μεξικού στη Φλόριντα.
Η καταιγίδα βρισκόταν στα όρια της μητροπολιτικής περιοχής του κόλπου της Τάμπα, όπου ζουν περισσότεροι από 3 εκατ. άνθρωποι.
Οι προειδοποιητικές ενημερωτικές αναφορές για την καταιγίδα καλύπτουν σχεδόν το σύνολο της δυτικής ακτής της Φλόριντα και ένα μεγάλο μέρος της πολιτείας, συμπεριλαμβανομένης της ανατολικής ακτής. Πρόκειται για μια περιοχή που πιάνει την ακτογραμμή μεταξύ Τάμπα και Φορτ Μάγιερς.
Δείτε όλα τα live για την εικόνα του τυφώνα Milton:

https://www.youtube.com/watch?v=HbkR1n6QZDQ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Γερμανία: Παιδιά 5-11 ετών εμβολιάστηκαν κατά λάθος με δόσεις για ενηλίκους

Κώστας Παππάς

Μουσικό Σχολείο Άρτας – Συνάντηση Erasmus+, μαθητών και καθηγητών, στην πόλη Lodz / Λοτζ της Πολωνίας

Κώστας Παππάς

Φωτιά στην Παναγία των Παρισίων: Η στιγμή που πέφτει η κορυφή του καμπαναριού

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..