• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Κατερίνα Ρίζου για τις εκλογές 6ης Οκτωβρίου
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατερίνα Ρίζου για τις εκλογές 6ης Οκτωβρίου

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ι. Η μεγάλη προσέλευση των πολιτών και ο υποδειγματικός τρόπος διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ της 6ης Οκτωβρίου έφερε στις θύμισές μας -και όχι μόνο των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ- τα (ζητούμενα πλέον, ωστόσο) αυτονόητα:
Την ύψιστη χρησιμότητα των θεσμών και των διαδικασιών της δημοκρατικής ζωής, κατά τρόπον που να μπορούμε να εκφράζουμε τις -διαφορικές- απόψεις μας, με πολιτικό πολιτισμό, χωρίς φαιδρότητες και διχασμούς.
Και αυτή η συνειδητοποίηση είναι το μεγαλύτερο κέρδος για την συλλογική μας ταυτότητα και αυτογνωσία.
ΙΙ. Η Νέα Δημοκρατία είχε στη διάθεση της μία εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας περίοδο στην οποία -πραγματικά- θα μπορούσε να είχε εφαρμόσει έστω και κάποια μέτρα κοινωνικής πολιτικής.
Αντ’ αυτών, οι πολίτες βιώνουμε καθημερινά μια τοξική πραγματικότητα στην οποία -καλούμενοι να επιβιώσουμε- ξεχάσαμε να ζούμε.
ΙΙΙ. Η πρόκληση και η ευθύνη για το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ σοβαρή, για να αναλώνεται σε ανούσιες αντιπαραθέσεις: Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη ελπίδα για την επόμενη κυβερνητική επιλογή.
Γι αυτό και συνεχίζουμε με σοβαρότητα και ήθος & συμμετέχουμε και την επόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου.
Ψηφίζουμε και δυναμώνουμε το ΠΑΣΟΚ.

Κατερίνα Ρίζου
Δικηγόρος
Υπ. Βουλευτής Άρτας.
Υπ. Ευρωβουλευτής

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Γιάννενα: Έκαναν «γυαλιά καρφιά» το σχολείο τους – Συνελήφθησαν 9 μαθητές και οι γονείς τους

Κώστας Παππάς

Ολοκληρώθηκε η παρέμβαση για υγρομόνωση της ταράτσας στην αίθουσας του Μ/Φ Συλλόγου Άρτας « ο Σκουφάς» από τη Δημοτική Αρχή

Κώστας Παππάς

Εξέλιξη κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ήπειρο (Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου)

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..