• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Τροχαίο ατύχημα στην Ιόνια Οδό κοντά στο Μενίδι
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Τροχαίο ατύχημα στην Ιόνια Οδό κοντά στο Μενίδι

Το βράδυ της Παρασκευής, 27 Σεπτεμβρίου, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο 126ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στον κλάδο προς Ιωάννινα, κοντά στο Μενίδι. Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μια 28χρονη, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ανετράπη. Ευτυχώς, η οδηγός δεν τραυματίστηκε και κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το όχημα χωρίς σοβαρά τραύματα.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας και της Τροχαίας του Β’ Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων, προκειμένου να συνδράμουν και να εξασφαλίσουν την ασφάλεια της κυκλοφορίας.

Το περιστατικό, αν και ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, υπενθυμίζει τη σημασία της προσοχής και της τήρησης των κανόνων ασφαλείας κατά την οδήγηση, ειδικά σε μεγάλους οδικούς άξονες όπως η Ιόνια Οδός.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Σοσιαλισμός η απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα και στα ανιστόρητα αντικομμουνιστικά μυθεύματα της ΕΕ

Κώστας Παππάς

Αποτελέσματα 236 rapid test της Πέμπτης στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας

Κώστας Παππάς

Αύριο Πέμπτη η εξόδιος ακολουθία του Δημάρχου Δήμου Ζηρού Γεωργίου Ζυγούρη

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..