• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Οι πρώτες του δηλώσεις Μάριου Σαλμά για τη διαγραφή από την ΚΟ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι πρώτες του δηλώσεις Μάριου Σαλμά για τη διαγραφή από την ΚΟ

Μάριος Σαλμάς: «Αν ο Μητσοτάκης με διαγράφει για να στείλει μηνύματα, είναι απαράδεκτο»
Άμεση αντίδραση του Μάριου Σαλμά μετά τη διαγραφή του, από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. «Θα συνεχίσω τους αγώνες μου», επεσήμανε μεταξύ άλλων, υποδηλώνοντας ότι δεν προτίθεται να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα.

«Αν με διαγράφει ο κύριος Μητσοτακης γιατί αντέδρασα για τις περιουσίες που χάνονται για τα κόκκινα δάνεια, επειδή αντιτάχθηκα στην γουοκ ατζέντα για τα ομόφυλα, επειδή του ζήτησα να ελέγξει τα καρτέλ στην ακρίβεια, τότε είναι τιμη μου. Αν όμως το κάνει για να στείλει μήνυμα σε άλλους, είναι απαράδεκτο.
Αν χρησιμοποιείται ως πρόφαση το ότι ανέδειξα φωτογραφικό διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού που σκανδαλωδώς ανατέθηκε σε εταιρεία, τότε να δηλώσω και να θυμίσω ότι ο έλεγχος των βουλευτών και η απεριόριστη ελευθερία λόγου είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο και σε καμία περίπτωση δεν συνιστά λόγο διαγραφής.
– Σε ερώτηση για το εάν θα δώσει την έδρα:
Νομίζετε ότι πρέπει να σταματήσω τη μάχη για τους πολλους;»

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Στους Κεραμάτες η Δημοτική Αρχή για διάλογο με τους δημότες και την τοπική κοινωνία

Κώστας Παππάς

Το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του

Κώστας Παππάς

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Σάκης Αρναούτογλου στην εκπομπή “Απόψεις”

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..