• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Συνάντηση με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Αθ. Γλαβίνα
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Αθ. Γλαβίνα

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το Σαββατοκύριακο, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Αθανάσιο Γλαβίνα. Συζητήσαμε για όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά κυρίως μιλήσαμε για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, τα λάθη και τις παραλείψεις, τις βελτιώσεις και την επόμενη ημέρα στο Κίνημά μας. Μία επόμενη ημέρα που οφείλει να έχει ως κύρια χαρακτηριστικά την ενότητα όλων και τη συσπείρωση, ώστε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων και να οδηγήσει τη χώρα εκεί που της αξίζει.
Του μετέφερα τα προβλήματα του νομού Άρτας και του εξέφρασα με απόλυτη σιγουριά ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχοντας στη φαρέτρα του συγκεκριμένη πολιτική στρατηγική, προγραμματισμό και οργάνωση θα λάβει, όταν ο κ. Μητσοτάκης αποφασίσει την προκήρυξη εθνικών εκλογών, τη μία εκ των δύο εδρών στον νομό, με βάση την υφιστάμενη κατάσταση.

Επιπλέον, συζητήσαμε για τα πολύ σοβαρά προβλήματα:

 της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (υποχρηματοδότηση, υποστελέχωση, κινητικότητα),
 της Περιφέρειας Ηπείρου (δημογραφικό, εξοικονόμηση πόρων),
 του Αγροτικού Τομέα, ο οποίος βαίνει απειλητικά προς αλλαγή καλλιεργειών λόγω της κλιματικής κρίσης και της αδιαφορίας της Κυβέρνησης,
 της Παιδείας (μείωση λειτουργικότητας σχολικών μονάδων, συγχωνεύσεις τμημάτων, μειωμένος αριθμός εισαχθέντων στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με έδρα την Άρτα) και
 της Υγείας (υποβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας).
Επιπλέον, συζητήσαμε για τα προβλήματα που απασχολούν την ΑΔΕΔΥ Άρτας, η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από την πορεία διαμαρτυρίας που έγινε στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την έναρξη της ΔΕΘ και η οποία ενισχύθηκε με την παρουσία του κ. Γλαβίνα.
Με δυνατή φωνή, συνάδελφοι του Δημοσίου Τομέα από την Άρτα και φυσικά από όλη την Ελλάδα διατρανώσαμε την ανάγκη αλλαγής της πολιτικής κατάστασης και κατ’ επέκταση της πολιτικής προς το σύνολο της κοινωνίας, η οποία στενάζει από την πρωτοφανή ακρίβεια.
Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω θερμά για τον πολύτιμο χρόνο του και να διαβεβαιώσω για μία ακόμη φορά ότι ο νομός Άρτας θα είναι έτοιμος να υλοποιήσει και να διεκδικήσει αιτήματα, να προβεί σε έμπρακτα έργα και ουσιαστική ανάπτυξη έχοντας νέα πρόσωπα στο δυναμικό του.

Γόγαλης Θεόδωρος
Μέλος Τομέα Δημόσιας Διοίκησης & Μεταναστευτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής
Υπεύθυνος Τομέων Δημόσιας Διοίκησης, Υγείας, Τύπου, Νεανικότητας και Οικονομικού ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Άρτας
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικής
MBA-Διοίκηση Επιχειρήσεων

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Το οικοτροφείο Αίολος επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας

Κώστας Παππάς

Ο λανθασμένος υπολογισμός χιλιάδων συντάξεων εκθέτει την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Κώστας Παππάς

Ερώτηση Χ. Σπίρτζη και Ο. Γεροβασίλη: «Ενέργειες Πολιτικής ηγεσίας Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για πράξεις ακροδεξιών υβριστών αστυνομικών»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..