• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Φιλιππιάδας – Άρτας- Σύγκρουση Ι.Χ.Ε. με Λεωφορείο του ΚΤΕΛ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Φιλιππιάδας – Άρτας- Σύγκρουση Ι.Χ.Ε. με Λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Εθνική Οδό Φιλιππιάδας – Άρτας, προκαλώντας ανησυχία και κινητοποιώντας άμεσα τις αρχές. Στο ατύχημα ενεπλάκησαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Άρτας, το οποίο, ευτυχώς, ήταν εκτός υπηρεσίας και δεν μετέφερε επιβάτες τη στιγμή της σύγκρουσης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και συγκρούστηκε μετωπικά με το λεωφορείο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, με τον οδηγό να εγκλωβίζεται στις λαμαρίνες.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας, καταφέρνοντας να απεγκλωβίσουν τον τραυματισμένο οδηγό του Ι.Χ.Ε.
Ο τραυματίας παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρισκόταν ήδη στο σημείο, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας για περαιτέρω περίθαλψη. Η Τροχαία βρίσκεται στον τόπο του ατυχήματος για να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η σύγκρουση, ενώ η κυκλοφορία στην περιοχή διακόπηκε προσωρινά για να διευκολυνθεί η επέμβαση των σωστικών συνεργείων και η απομάκρυνση των οχημάτων από το οδόστρωμα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Λάρισα: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της συντριβής

Κώστας Παππάς

Τραγωδία στην Βαρυμπόμπη – Τρεις νεκροί σε φρεάτιο

Κώστας Παππάς

Συνελήφθη ημεδαπός στην Άρτα με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..