• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Απώλεια για την Άρτα: Ο Δημήτρης Μαγκούτης «έφυγε» από τη ζωή
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απώλεια για την Άρτα: Ο Δημήτρης Μαγκούτης «έφυγε» από τη ζωή

Η τοπική κοινωνία της Άρτας βυθίστηκε στη θλίψη με την είδηση του προώρου θανάτου του Δημήτρη Μαγκούτη, ενός σπουδαίου ανθρώπου που «έφυγε» σε ηλικία 60 ετών. Ο Δημήτρης Μαγκούτης, ένας δραστήριος επιχειρηματίας, αλλά μια προσωπικότητα που ξεχώριζε για την πρωτοπορία του στα συστήματα υπολογιστών και δικτύων πληροφορικής. Ήταν από τους πρώτους στην Ήπειρο που επένδυσαν στον τομέα αυτόν, καθιστώντας τον συνώνυμο της αξιοπιστίας και της επαγγελματικής αριστείας.

Ο Δημήτρης δεν περιορίστηκε μόνο στην επαγγελματική του καριέρα, αλλά ήταν ενεργός και στα κοινά της πόλης, όπου έδινε πάντα το παρών με προτάσεις και λύσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της Άρτας. Η δράση του στα κοινά ήταν βαθιά εκτιμητή από όλους, καθώς συνέβαλε ουσιαστικά στην ανάπτυξη και τη βελτίωση. Η απώλεια του Δημήτρη Μαγκούτη δεν αφήνει μόνο ένα κενό στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο της Άρτας, αλλά και στις καρδιές όσων είχαν την τιμή να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 2 μ.μ. στον Ι.Ν. Παμμέγιστων Ταξιαρχών Άρτας.

Το arta2day.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του Δημήτρη Μαγκούτη.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Μεσολόγγι: Αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα – «Πρόσχημα το χρέος, άλλα βρίσκονται από πίσω»

Κώστας Παππάς

Μητέρα με την ανήλικη κόρη της ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες και ζητούν βοήθεια

Κώστας Παππάς

Τόμας Φριτς: Πέθανε ο συμπρωταγωνιστής της Έλενας Ναθαναήλ στην “Επιχείρηση Απόλλων”

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..