• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τραγωδία στην Πρέβεζα: Γιατρός έβαλε τέλος στη ζωή του με νυστέρι – Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Πρέβεζα: Γιατρός έβαλε τέλος στη ζωή του με νυστέρι – Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Σε μια πρωτόγνωρη τραγωδία βυθίστηκε η πόλη της Πρέβεζας, όταν ένας 60χρονος γιατρός εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, αφήνοντας πίσω του αναπάντητα ερωτήματα και θλίψη. Το μακάβριο εύρημα ήρθε στο φως την Κυριακή, όταν γείτονες, ανησυχώντας από την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα, ειδοποίησαν τις αρχές.

Η αστυνομία, φτάνοντας στον χώρο, προχώρησε στην άμεση διάρρηξη της πόρτας του διαμερίσματος, όπου και βρήκε τον γιατρό νεκρό, φέροντας τραύματα στον λαιμό από νυστέρι, το οποίο βρέθηκε ακριβώς δίπλα του. Όλα τα στοιχεία της σκηνής παραπέμπουν σε αυτοχειρία, με τους αστυνομικούς να αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατος του γιατρού είχε επέλθει αρκετές ημέρες πριν, πιθανότατα τέσσερις ή και περισσότερες, γεγονός που εξηγεί την προχωρημένη αποσύνθεση του σώματος και την έντονη δυσοσμία που κινητοποίησε τους γείτονες. Οι αρχές έχουν ήδη κινήσει την απαραίτητη διαδικασία και η σορός του άτυχου άνδρα θα μεταφερθεί στα Ιωάννινα για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια ο χρόνος και τα αίτια του θανάτου του.

Ο 60χρονος γιατρός καταγόταν από τη Μακεδονία και διέμενε μόνος του στην Πρέβεζα, ενώ εργαζόταν στο Νοσοκομείο της Λευκάδας. Η είδηση της αυτοκτονίας του έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη τόσο στους συναδέλφους του όσο και στην τοπική κοινωνία, που αδυνατεί να πιστέψει το τραγικό τέλος ενός ανθρώπου που είχε αφιερώσει τη ζωή του στη φροντίδα των άλλων.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον 60χρονο στο απονενοημένο διάβημα παραμένουν άγνωστοι, με τις αρχές να ερευνούν κάθε πτυχή της υπόθεσης για να ρίξουν φως στα αίτια που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του με τόσο τραγικό τρόπο.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Δολοφονία : 3 τραυματίες από την επίθεση – Ποιο είναι το θύμα της εκτέλεσης

Κώστας Παππάς

Ποινική δίωξη στον Πέτρο Φιλιππίδη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

Κώστας Παππάς

Μαρινέλλα: Ανατριχιάζουν οι στίχοι που ερμήνευε λίγο πριν καταρρεύσει

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..