• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Απότμημα της Χειρός του Αποστόλου Ανδρέου στην Άρτα στις 7 και 8 Αυγούστου
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απότμημα της Χειρός του Αποστόλου Ανδρέου στην Άρτα στις 7 και 8 Αυγούστου

Γίνεται γνωστό, ότι την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024, τιμάται η μνήμη του Αγίου Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης και άγει τα Ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.
Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη 7 Αυγούστου και ώρα 7 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον Μέγα Εσπερινό, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού Άρτης.
Ανήμερα της εορτής, Πέμπτη 8 Αυγούστου, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού Άρτης.
Τόσο κατά τον Εσπερινό, την παραμονή, όσο και κατά την Θεία Λειτουργία, ανήμερα, θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα της χειρός του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, το οποίο θα κομίσει στην Άρτα από την Πάτρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος.
Ο Σεβασμιώτατος δεν θα δεχθεί στο Επισκοπείο εόρτιες ευχές.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ηλεκτρονικές αιτήσεις και πληρωμές από το αναβαθμισμένο arta.gr 24ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα.

Κώστας Παππάς

Στους 42,2 βαθμούς Κελσίου η μέγιστη θερμοκρασία την Τετάρτη, δέκατη συνεχή ημέρα καύσωνα

Κώστας Παππάς

ΙΧΕ τυλίχτηκε στις φλόγες εν κινήσει – Κάηκε ολοσχερώς

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..