• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Έργα επαρχιακής οδού Άρτα-γέφυρα Πλάκας
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έργα επαρχιακής οδού Άρτα-γέφυρα Πλάκας

Σε απάντηση στην κοινή επιστολή των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων επί της επαρχιακής οδού Άρτα – Γέφυρα Πλάκας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης απέστειλε απαντητική επιστολή όπου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η Περιφέρεια Ηπείρου έχει προγραμματίσει εκτεταμένες βελτιώσεις στη συγκεκριμένη οδό. Ήδη ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τη Α΄ φάση του έργου: «Κατασκευή οδού Μονολίθι- Πλατανούσα- Δαφνωτή) και στις 10Ιουλίου 2024 έχει υπογραφεί η σύμβαση με τον Ανάδοχο του έργου «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.», με το συνολικό κόστος της να ανέρχεται σε 595.742,69 ευρώ. Σε πολύ σύντομο  χρονικό διάστημα αναμένεται η εγκατάσταση του εργοταξίου και η έναρξη των εργασιών.
Επίσης, από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας συμβασιοποιήθηκε αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το έργο «Βελτίωση – συντήρηση 4ης επαρχιακής οδού ‘’Άρτα – Ροδαυγή – όρια νομού Ιωαννίνων’», προϋπολογισμού 200.000 €.
Τέλος, από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας συντάσσεται αναγνωριστική γεωλογική μελέτη της οδού από Κακολάγκαδο έως όρια Π.Ε. Άρτας, όπου θα υπάρχουν περαιτέρω γεωτεχνικές μελέτες.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

3ο Αντάμωμα Ετεροδημοτών την Τετάρτη 9 Αυγούστου στην πλατεία της Δαφνωτής

Κώστας Παππάς

Έκτακτη χρηματοδότηση στον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη 265.700 € από το Υπουργείο Εσωτερικών

Κώστας Παππάς

H οδική σύνδεση Ιόνιας Οδού- Πρέβεζας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..