• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Εντυπωσίασαν οι “Συν – κρούσεις” με τα KrotalArta
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσίασαν οι “Συν – κρούσεις” με τα KrotalArta

Μαρία Παπαθεοδώρου

Μία εντυπωσιακή παράσταση απόλαυσαν οι αρτινοί που βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουλίου στο θέατρο του παραποτάμιου πάρκου της Άρτας.

Η ομάδα κρουστών παρουσίασε δικά της κομμάτια με βαρέλια, παραδοσιακά αγγεία, με σκούπες και επίσης είχαν body percussion (μουσική φτιαγμένη από το σώμα).
Τα κομμάτια συνδύασαν τη μουσική rock και latin με παραδοσιακά ελληνικά κρουστά με αφιερώματα στη Θράκη, στην Ήπειρο και την Μακεδονία με συνοδεία κλαρίνου και τραγουδιστών, αλλά και ένα medley αποτέλεσμα με κλασικές ροκ εισαγωγές με τη συνοδεία ηλεκτρικής κιθάρας.
Για μία ακόμη φορά η ομάδα που δημιούργησε ο καθηγητής Μουσικής Γιώργος Γεωργίου από το Κεντρικό Ωδείο Άρτας απέδειξε πόσο δεμένη είναι και και πόση αγάπη και δημιουργικότητα παράγουν ένα μουσικό αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει το κοινό τους.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι τα KrotalArta έχουν συμμετάσχει σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και έχουν συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής όπως Θανάση Παπακωνσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα, Χαϊνηδες, Ματούλα Ζαμάνη, Γκιντίκι κ.α. Κορυφαία τους στιγμή η παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον Μάιο του 2022.
Τα KrotalArta είναι πλέον σύλλογος και ανοιχτός σε όλους όσοι επιθυμούν να ανακαλύψουν την μαγεία και τα μυστικά των κρουστών και όχι μόνο τόνισε κλείνοντας την βραδιά ο Γιώργος Γεωργίου και ευχαριστώντας και τον Δ. Αρταίων για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης.

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τα πρώτα ονόματα στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Αθανασούλα για τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων

Κώστας Παππάς

Στο γεφύρι της Πλάκας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Κώστας Παππάς

Συνάντηση Περιφερειάρχη- Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στην Ήπειρο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..