• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Δήμος Αρταίων: Μέριμνα για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων κατά τη διάρκεια του καύσωνα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δήμος Αρταίων: Μέριμνα για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων κατά τη διάρκεια του καύσωνα

 

Τα αδέσποτα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο του καύσωνα, και ως συνέπειά του, τη θερμοπληξία.
Μπορούν όλοι οι πολίτες και όχι μόνο όσοι έχουν κατοικίδια, να φροντίζουν τα αδέσποτα, αφήνοντας νερό και φαγητό στην είσοδο τους σπιτιού τους, είτε στα σημεία που ο Δήμος Αρταίων έχει τοποθετήσει ταΐστρες και ποτίστρες, ανανεώνοντας συχνά το νερό για να βρίσκουν την απαραίτητη δροσιά και το φαγητό μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού.

Ως προς τους σκιερούς χώρους, οι συμπολίτες μπορούν να επιτρέπουν στα ζώα που συχνάζουν στις αυλές να παραμένουν σε σημεία δροσερά.
Τα αδέσποτα βιώνουν δύσκολες συνθήκες ζωής. Διευκολύνουμε την επιβίωσή τους, δίνοντας νερό τροφή και αγάπη. Παράλληλα και εφόσον είναι δυνατόν, αναλαμβάνουμε την υιοθεσία τους!

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αντιδρούν τα Επιμελητήρια Άρτας – Ιωαννίνων για την απαγόρευση διέλευσης φορτηγών από την ΕΟ

Κώστας Παππάς

Ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε

Κώστας Παππάς

Η καρδιά του ποδηλάτου χτυπά στην Άρτα – Ζωντανά ο τερματισμός του μεγάλου τελικού

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..