• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Αποφάσεις Περιφερειακής Επιτροπής για έργα στην ΠΕ Άρτας
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποφάσεις Περιφερειακής Επιτροπής για έργα στην ΠΕ Άρτας

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.443.000 € που αφορούν την ΠΕ Άρτας αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.
Αναλυτικότερα:
1). Τον ανάδοχο ενός σημαντικού αρδευτικού έργου, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, ανέδειξε στη σημερινή της συνεδρίαση η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.
Συγκεκριμένα, κατακύρωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για το έργο: «Σχεδιασμός και αναβάθμιση αρδευτικού δικτύου Αγ. Γεωργίου Γλυκόριζου – Αγωγοί μεταφοράς νερού από το αντλιοστάσιο του Αγ. Γεωργίου» προϋπολογισμού 784.845,81 €
2). Επίσης η Περιφερειακή Επιτροπή ανέδειξε προσωρινούς αναδόχους για δύο ακόμη έργα τα οποία αφορούν τις αγροτικές υποδομές της Π.Ε. Άρτας και τα οποία χρηματοδοτούνται από πόρους της Περιφέρειας. Πρόκειται για τα εξής:
• «Βελτίωση – συντήρηση πεδινού οδικού δικτύου της ΠΕ Άρτας για το έτος 2024», προϋπολογισμού € 150.000 €.
• «Καθαρισμοί τάφρων και διωρύγων, κατασκευή τεχνικών έργων (επένδυση πρανών, διαβάσεις κλπ) στραγγιστικού – αρδευτικού δικτύου Π.Ε. Άρτας για το έτος 2024», προϋπολογισμού 240.000 €.
3). Η Π.Ε. έλαβε επίσης αποφάσεις για το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας: «Καθαρισμός – άρση προσχώσεων υδατορεμάτων Π.Ε. Άρτας για το έτος 2024», προϋπολογισμού 120.000 €.
4). Τέλος, από την Περιφερειακή Επιτροπή στη σημερινή συνεδρίαση εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου: «Νέες εργασίες συντήρησης του Δικαστικού Μεγάρου Άρτας», προϋπολογισμού € 148.000 €.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΟΓΑΛΗΣ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κώστας Παππάς

Συγκινητική η ανταπόκριση των Αρτινών στο κάλεσμα για βοήθεια στον Ουκρανικό λαό

Κώστας Παππάς

Υποδοχή με αποδοκιμασίες  Πλεύρη στη Θεσσαλονίκη

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..