• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Άρτα: Ο γιος του Φρέντι Μπελέρη μαζί στην περιοδεία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρτα: Ο γιος του Φρέντι Μπελέρη μαζί στην περιοδεία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στην περιοδεία στην Άρτα μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη βρέθηκε και ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, Πέτρος, εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αρταίων Χριστόφορο Σιαφάκα, συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες στον κεντρικό πεζόδρομο της Σκουφά, επισκέφθηκε το πλήρως ανακαινισμένο κτήριο των Παλαιών Δικαστηρίων, όπου ξεναγήθηκε στους χώρους και συνομίλησε με δικαστικούς λειτουργούς, και στη συνέχεια μετέβη στο αρχαίο «Μικρό» Θέατρο της Αμβρακίας, όπου ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών διαμόρφωσης του αρχαιολογικού χώρου. Τέλος, ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τα αρδευτικά έργα κοντά στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας και ενημερώθηκε για τη σημασία των παρεμβάσεων που υλοποιούνται για την άρδευση του κάμπου της περιοχής και τον τοπικό πρωτογενή τομέα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη

Κώστας Παππάς

Ορεινή Κορινθία: Η Σοφία Πάνου από την Άρτα ανάμεσα στους αυτοαποκαλούμενους Παλαιοχριστιανοί

Κώστας Παππάς

Πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΡΤΑΣ με θέμα την “Αγροτική Πολιτική”

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..