• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Άρτα: Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Άρτα: Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κλοπή μοτοσυκλέτας
Συνελήφθη χθες (24-05-2024) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβη και ένας πλαστικός τρίφτης.
Επιπλέον στην αποθήκη βρέθηκαν δύο μοτοσυκλέτες χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, όπου, όπως προέκυψε ο κατηγορούμενος είχε αφαιρέσει την μία από αυτές την (12-03-2024) από την πόλη της Άρτας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την νομιμότητα και την ταυτοποίηση των στοιχείων του ιδιοκτήτη της δεύτερης μοτοσυκλέτας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εορτασμός Προφήτη Ηλία Κατασκηνώσεων Αθαμανίου Μητροπόλεως Άρτης

Κώστας Παππάς

Απολογιστική Συνέλευση των μελών του Μ/Φ Συλλόγου Άρτης «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ»

Κώστας Παππάς

Νέα Ιωνία: Νεκρή 25χρονη Δόκιμη Αστυφύλακας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..