ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Πυρκαγιά στη Δ.Ε. Κομποτίου Άρτας

Σήμερα το απόγευμα, μια ξαφνική δασική πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή του Άι Λιά, στη Δ.Ε. Κομποτίου του Δήμου Νικολάου Σκουφά, στο νομό Άρτας. Η άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας και η συντονισμένη δράση των τοπικών αρχών είχαν ως αποτέλεσμα την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της φωτιάς.
Συγκεκριμένα, τρία υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας και ένα όχημα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αρταίων έσπευσαν στο σημείο, υπό την καθοδήγηση του Διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν. Άρτας. Οι πυροσβέστες, με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά, αποτρέποντας την εξάπλωσή της σε κατοικημένες περιοχές και δασικές εκτάσεις.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ομιλία του Γιώργου Στύλιου για το νομοσχέδιο ενίσχυσης της Δημόσιας Υγείας

Κώστας Παππάς

Ξεκίνησαν οι τοπογραφικές εργασίες για το έργο επέκτασης του Δήμου Πρέβεζας

Κώστας Παππάς

«Προσφορά Αγάπης από το Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ. σε άπορους συμπολίτες τις ημέρες του Πάσχα».

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..