• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Ξενάγηση Στέφανου Κασσελάκη στο Βυζαντινό Ναό της Παρηγορήτισσας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξενάγηση Στέφανου Κασσελάκη στο Βυζαντινό Ναό της Παρηγορήτισσας

Μαρία Παπαθεοδώρου

Θερμότατης υποδοχής έτυχε από τους αρτινούς ο Στέφανος Κασσελάκης. Ακόμη και οι πολύ μικρές αποστάσεις που διένυσε στο κέντρο της πόλης αποδείχθηκαν πολύ μεγάλες εξαιτίας του κόσμου, άτομα κάθε ηλικίας που τον σταματούσαν για να του μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του με τον κ. Κασσελάκης να μην αρνείται σε κανέναν.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έφτασε στην Άρτα συνοδευόμενος από την Βουλευτή Άρτας Όλαγα Γεροβασίλη και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Μυρτώ Κοροβέση και Μάριο Κάτση.
Μετά την μικρή ανάπαυλα σε κεντρική καφετέρια, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περπάτησε στον πεζόδρομο της Σκουφάς για να καταλήξει στο βυζαντινό Ναό της Παναγίας Παρηγορήτριας. Εκεί τον υποδέχθηκε και τον ξενάγησε η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Άρτας Ντορίτα Κοντογιάννη η οποία του χάρισε βιβλία από τις πρόσφατες εκδόσεις της Εφορείας.

Η περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκης στην Άρτα ολοκληρώθηκε με γεύμα δίπλα στο ιστορικό γεφύρι το οποίο περιελάμβανε σαλάτα Αμβρακικός με καπνιστό χέλι, ποικιλία κρεατικών και για επιδόρπιο πορτοκαλί πίτα με παγωτό.

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κορονοϊός: 1.948 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα – Αυξάνονται προοδευτικά 318 οι διασωληνωμένοι

Κώστας Παππάς

Στην Άρτα στις 5 Ιουνίου το πρώτο «ραντεβού» της Εθνικής γυναικών Βόλεϊ

Κώστας Παππάς

Ο βουλευτής Άρτας Χρ. Γκόκας για τα Υδατοδρόμια

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..