ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκριματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκλογική διαδικασία της Κυριακής 14 Απριλίου, καθώς μεγάλος αριθμός μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ψήφισαν τους υποψήφιους της Περιφέρειας Ηπείρου για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος είτε με φυσική παρουσία στα δύο εκλογικά τμήματα της Άρτας είτε διαδικτυακά στην πλατφόρμα του isyriza.

Όπως φάνηκε, ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την πρωτόγνωρη και καινοτόμο διαδικασία, με την οποία, για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, μέλος ή φίλος/η κόμματος αποκτά φωνή και συναποφασίζει για τη συγκρότηση ενός εθνικού ψηφοδελτίου.

Αποτυπώνεται, δίχως αμφιβολία μια νέα πολλαπλασιαστική δυναμική, η οποία θα εκφραστεί άμεσα στις ευρωκάλπες της 9ης Ιουνίου και θα οδηγήσει σύντομα στην πλήρη ανατροπή και στην κυβερνητική αριστερή προοδευτική προοπτική, που θα θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την επίλυση των προβλημάτων του λαού και δε θα διστάσει να πάει απέναντι στους μηχανισμούς συμφερόντων.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τραγωδία στη Λευκάδα: Νεκρός 29χρονος σε τροχαίο μια μέρα πριν τα γενέθλιά του

Κώστας Παππάς

Τοποθέτηση της Όλγας Γεροβασίλη στο Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων για το Αγροδιατροφικό Πάρκο Ηπείρου

Κώστας Παππάς

Συνελήφθη για μεταφορά ναρκωτικών και κατοχή αρχαίων νομισμάτων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..