• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Αναμένονται τα αποτελέσματα των ελέγχων για τη ρύπανση στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αναμένονται τα αποτελέσματα των ελέγχων για τη ρύπανση στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο συζητήθηκε σήμερα και η επερώτηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τη ρύπανση στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας. Απάντησε αναλυτικά ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, ο οποίος αρχικά εξήγησε ότι οι επιχειρήσεις λειτουργούν βάσει κανονισμού στη ΒΙ.ΠΕ., για να υπογραμμίσει στη συνέχεια ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας δεν έχει καμία ευθύνη για όσα αναφέρονται στην επερώτηση.
Πρόσθεσε ότι υπόλογη για τη ρύπανση δεν είναι η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε., αλλά η όποια επιχείρηση ρυπαίνει. Ενημέρωσε ότι οι Υπηρεσίες της Π.Ε. Πρέβεζας προχώρησαν σε ελέγχους- που συνεχίζονται- και συνέταξαν εκθέσεις αυτοψίας, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει ταυτοποιηθεί η επιχείρηση (ή επιχειρήσεις) που διοχέτευσε λύματα στο αγωγό των όμβριων. Έχουν ληφθεί πρόσφατα – κατέληξε – και νέα δείγματα, τα οποία έχουν σταλεί για ανάλυση και αναμένονται εντός δεκαημέρου τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Χαιρετισμός και τοποθέτηση του Χρ. Γκόκα στην εκδήλωση για τη γέφυρα Κοράκου στην Κοιλάδα του Αχελώου

Κώστας Παππάς

Στους 5 της Ελλάδας, ο Δήμος Αρταίων για έργα καθαρής ενέργειας

Κώστας Παππάς

Βήμα στο αύριο : Μηνύματα νίκης από την πρώτη Κυριακή και στην Πάργα για τον Αχιλλέα Γκούμα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..