• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ Live: Δηλώσεις, νέα δεδομένα και παρασκήνιο – Όλες οι εξελίξεις – Ομιλία Όλγας Γεροβασίλη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ Live: Δηλώσεις, νέα δεδομένα και παρασκήνιο – Όλες οι εξελίξεις – Ομιλία Όλγας Γεροβασίλη

Στέφανος Κασσελάκης και Όλγα Γεροβασίλη θα έρθουν όπως φαίνεται αντιμέτωποι σε νέα εσωκομματική μάχη
Με εντάσεις, αιχμές και ευθείες βολές, αλλά και με τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις να έχουν φουντώσει, είναι σε εξέλιξη η τρίτη ημέρα εργασιών του Συνερίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την παρέμβαση Τσίπρα και την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να σηκώσει το γάντι ανακοινώνοντας νέες εσωκομματικές εκλογές, συγκροτήθηκε ένα μέτωπο με στόχο μία κοινής αποδοχής υποψηφιότητα απέναντι στον νυν πρόεδρο.
Η Όλγα Γεροβασίλη αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της, ενώ πολλά στελέχη έχουν ζητήσει αναβολή των εκλογών. «Καθαρές λύσεις» ζητάει ο Στέφανος Κασσελάκης. Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Αποτελέσματα: Ανδρουλάκης 69%, Γιώργος Παπανδρέου 31%

Κώστας Παππάς

Τριήμερο εθνικό πένθος για το θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη – Τι προβλέπεται

Κώστας Παππάς

Ερώτηση 38 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την απόφαση της εταιρείας “Jumbo” για λειτουργία όλες τις Κυριακές του έτους του υποκαταστήματός της στον Νομό Πρέβεζας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..