• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Το Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΣΚΛΕ-ΝΠΔΔ στην Άρτα έκοψε την πίτα
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΣΚΛΕ-ΝΠΔΔ στην Άρτα έκοψε την πίτα

Το Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ΣΚΛΕ-ΝΠΔΔ, σε συνέχεια των κατά τόπου επισκέψεων ανά νομό έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, στην Άρτα για τους συναδέλφους Κοινωνικούς Λειτουργούς του Νομού Άρτας.
Μεγάλος αριθμός από συνάδελφους Κοινωνικούς Λειτουργούς παρευρέθηκαν στην συνάντηση , διασκέδασαν και ήταν μια ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση για θέματα και ζητήματα που αφορούν το έργο των κοινωνικών λειτουργών και την επιτέλεση των καθηκόντων τους σε υπηρεσίες του νομού Άρτας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους στην κοπή της πίτας του ΠΤ ΣΚΛΕ ΗΠΕΙΡΟΥ στην πόλη της Άρτας!!!

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Θεσσαλονίκη: Έδιωξαν έγκυο επειδή έληγε η εφημερία και έχασε το παιδί

Κώστας Παππάς

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι στη Λαμία έκλεισαν τον κόμβο της Εθνική λόγω hotspot

Κώστας Παππάς

«Αρτινών Συνεργασία» προς Δημοτική Αρχή για εμποροπανήγυρη

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..