• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Άρτα: Παρουσιάστηκαν ως εργαζόμενες στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» και αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά συνολικού ύψους 4.300 ευρώ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρτα: Παρουσιάστηκαν ως εργαζόμενες στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» και αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά συνολικού ύψους 4.300 ευρώ

Ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαπές για κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης στην Άρτα  – bΕξιχνιάστηκαν 2 περιπτώσεις
Ταυτοποιήθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας δύο ημεδαπές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, που τελέστηκαν στην πόλη της Άρτας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενες είχαν οργανωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών από σπίτια, στοχεύοντας σε ηλικιωμένα άτομα, από τα οποία, αφού θα απασχολούσαν με διάφορα προσχήματα, θα αφαιρούσαν χρήματα και χρυσαφικά.
Με τον παραπάνω τρόπο, διακριβώθηκε ότι την 4/2/2024 αφαίρεσαν από ηλικιωμένη, στην οποία παρουσιάστηκαν ως εργαζόμενες στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», χρήματα και χρυσαφικά συνολικού ύψους 4.300 ευρώ, ενώ την 15/10/2023 αφαίρεσαν από ηλικιωμένη χρηματικό ποσό 400 ευρώ.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κάλεσμα συμμετοχής στο Πανηπειρωτικό Συλλαλητήριο

Κώστας Παππάς

Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών στην Άρτα

Κώστας Παππάς

ΑΣΕΠ γραπτός διαγωνισμός: Αυτά είναι τα θέματα και οι απαντήσεις

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..