• Home
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • Το indie post trio ξεκινάει την περιοδεία του | Άρτα, Θεσσαλονίκη & Σέρρες
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το indie post trio ξεκινάει την περιοδεία του | Άρτα, Θεσσαλονίκη & Σέρρες

16.02 Άρτα, Αnvil Bar
17.02 Θεσσαλονίκη, Γιαπί
18.02 Σέρρες, Αίγλη
Διανύοντας τη δημιουργική διαδικασία της παραγωγής της νέας τους δουλειάς, οι Elephant, το indie-post trio από τα Γιάννενα, ξεκινούν ένα μίνι τουρ για τους επόμενους μήνες με εμφανίσεις διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Oι Elephant υπάρχουν από το 2018. Δημιουργήθηκαν ένα από τα πολλά απογεύματα σε ένα στούντιο, κάπου ανάμεσα από συζητήσεις για μουσική, δημιουργία και τρόπους για να υπάρξουν συμβαδίζοντας με την πραγματικότητα. Από τότε κρατάνε αυτές τις συζητήσεις ζωντανές, εμπλουτίζοντάς τες με τη μουσική υπόκρουση που τους παρέχει αυτή́ η τριβή, εμφανώς επηρεασμένοι από την post-punk και post-rock κουλτούρα. Παράλληλα με εμφανίσεις σε φεστιβάλ μουσικής και εναλλακτικούς χώρους δημιούργησαν τον full-length δίσκο “A Better Me” που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2022. Πρόσφατα ολοκλήρωσαν και την πρώτη φάση της παραγωγής του νέου τους EP.

16.02 Άρτα, Αnvil Bar
Anvil Bar (Φιλελλήνων 50, Άρτα).
:: Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου.
:: :: Είσοδος 7€.
:: To live ξεκινά στις 21:30.
Fb event link > https://www.facebook.com/events/920284449551712?ref=newsfeed&locale=el_GR

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Παιδική παράσταση: “Κουνγκ Φου: Φίλοι για Πάντα”

Κώστας Παππάς

Ζωντανά από την Άρτα – Κάντε εγγραφή

Κώστας Παππάς

Αποκριές και κούλουμα στη Ροδαυγή.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..