• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Θάνατος 9χρονης από στρεπτόκοκκο: Για μία ώρα οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάνηψης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος 9χρονης από στρεπτόκοκκο: Για μία ώρα οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάνηψης

Θάνατος 9χρονης από στρεπτόκοκκο: Για μία ώρα οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάνηψης
Ιατρικό ανακοινωθέν για τον τραγικό θάνατο εννιάχρονης από στρεπτόκοκκο εξέδωσε το νοσοκομείο Διδυμοτείχου
«Σχετικά με τον επισυμβάντα ξαφνικό θάνατο 9χρονου κοριτσιού στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου:
– Περί ώρα 12μ.μ. προσκομίστηκε στο Νοσοκομείο 9χρονο κορίτσι από τη μητέρα του λόγω υψηλού εμπύρετου, δύσπνοιας και διαρροικών κενώσεων. Συνωδά Συμπτώματα: Ρινίτιδα, Βήχας.
– Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης (ύπαρξη στρεπτόκοκκου και μάλιστα επιθετικού, και βαριά πνευμονία με άλλα συνωδά συμπτώματα: Ωχρότητα, περιστοματική κυάνωση, δύσπνοια, ταχυπαλμία κλπ), και η ασθενής ετοιμάστηκε για διακομιδή στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης.
– Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τη διακομιδή η ασθενής παρουσίασε μεγάλο επεισόδιο αιμόπτυσης και αιφνίδια απώλεια συνείδησης.
– Κλήθηκαν κατέφθασαν και επελήφθησαν του περιστατικού: Αναισθησιολόγος, Καρδιολόγος, Ουρολόγος Χειρουργός, οι οποίοι με την παιδίατρο επεχείρησαν ανάνηψη για περισσότερο από 1 ώρα αλλά δυστυχώς αναποτελεσματικά.
Η μικρή ασθενής κατέληξε περί την 14.30 μ.μ.
Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν. Διδυμοτείχου εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το γεγονός και τα συλλυπητήρια στους γονείς και συγγενείς της θανούσης 9χρονης»

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Μεσολόγγι: Εκτάκτως για νέα κατάθεση η μητέρα του Μπάμπη – Ψάχνουν τον 31χρονο και στη λιμνοθάλασσα

Κώστας Παππάς

Από αιμορραγία ο θάνατος της εγκύου – Δριμύ «κατηγορώ» του συζύγου

Κώστας Παππάς

Ενημέρωση σχετικά με νέο ψευδεπίγραφο – απατηλό ηλεκτρονικό μήνυμα που διακινείται ως δήθεν επιστολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..