• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Μεσολόγγι: Από τα ρούχα φέρεται να αναγνωρίστηκε η σορός του 31χρονου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσολόγγι: Από τα ρούχα φέρεται να αναγνωρίστηκε η σορός του 31χρονου

Σε βαλτώδη περιοχή εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη που αγνοείτο εδώ και 18 μέρες.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σορός του φέρεται να αναγνωρίστηκε από τα ρούχα που φορούσε το τελευταίο βράδυ πριν από την εξαφάνισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, η οικογένεια ενημερώθηκε για την εύρεση της σορού του αγνοούμενου.
Όπως αναφέρθηκε, η οικογένεια ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα των ερευνών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής γύρω από τη λίμνη στο Μεσολόγγι στην περιοχή «Ευαγγελίστρια» που οδήγησαν και στην εύρεση της σορού. Στο σημείο επιχειρούσαν τέσσερα αυτοκίνητα της Αστυνομίας και ένα της Πυροσβεστικής και μέσα σε λίγα λεπτά φαίνεται πως έφτασαν στον εντοπισμό της σορού.
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο εντοπισμός της σορού έγινε μετά από υπόδειξη του σημείου από τον 50χρονο κρεοπώλη ή όχι.
Σε ότι φορά τις έρευνες ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων, έφτασαν στην περιοχή κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του 31χρονου.
Η οικογένεια του Μπάμπη αναφέρει ότι βρέθηκε η σορός του αγαπημένου της προσώπου, ωστόσο, η ΕΛΑΣ δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμη.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο, εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας με τομή στην κοιλιά

Κώστας Παππάς

Σχηματισμός δικογραφίας για απάτη στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ρούλα Πισπιρίγκου: Χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού – Σπεύδει εισαγγελέας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..