• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας – Συνάντηση με Δήμαρχο Αρταίων και Αντιπεριφερειάρχη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας – Συνάντηση με Δήμαρχο Αρταίων και Αντιπεριφερειάρχη

Την 10-1-2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσής μας με τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Ψαθά Βασίλειο και αφού του ευχηθήκαμε να έχει καλή συνέχεια στο έργο του, αναφερθήκαμε σε τοπικά προβλήματα τα οποία απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσής μας, καθώς και για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου της Δ.Α. Άρτας.
Από την πλευρά του, ο κ. Ψαθάς μας διαβεβαίωσε ότι από τη θεσμική του θέση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο μέτρο του εφικτού, για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που μας απασχολούν.


Εν συνεχεία την 11-1-2024, το Δ.Σ. της Ένωσής μας συνάντησε τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Σιαφάκα Χριστόφορο και αφού του ευχηθήκαμε να έχει καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, πραγματοποιήθηκε μια εκτενής και λεπτομερής συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό της Αστυνομίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, όπως η υποστελέχωση και οι ελλείψεις εξοπλισμού.
Απο την πλευρά του ο κ. Σιαφάκας μας διαβεβαίωσε ότι ως νέα Δημοτική Αρχή θα στηρίξει ενεργά και υπεύθυνα το έργο της Αστυνομίας, αλλά και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την απτή βελτίωση των προβλημάτων που απασχολούν τους αστυνομικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.
Για το Δ.Σ.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Επιστολή Επιμελητηρίου Άρτας με προτάσεις για ελάφρυνση Ενεργειακού Κόστους

Κώστας Παππάς

Καιρός: Καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και πιθανές χαλαζοπτώσεις στα δυτικά από το μεσημέρι

Κώστας Παππάς

Αρση μέτρων: Τι ισχύει για την Λευκάδα – Πότε «σηκώνεται» η γέφυρα, τι αλλάζει από 18 Μαϊου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..