• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Διακοπές στον παππού του έκανε ο 14χρονος που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία ενώ έλεγε τα κάλαντα
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακοπές στον παππού του έκανε ο 14χρονος που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία ενώ έλεγε τα κάλαντα

Σε Καταστολή ο 14χρονος που κατέρρευσε στα Κάλαντα
Κρίσιμες ώρες περνά ο 14χρονος από την Άρτα, που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία ενώ έλεγε τα καλάντα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής βρίσκεται σε καταστολή διασωληνωμένος σε ΜΕΥ του Παίδων «Αγία Σοφία». Το παιδί υπεβλήθη σε πολύωρη νευροχειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την εγκεφαλική αιμορραγία.
Ο 14χρονος βρισκόταν σε ορεινό χωριό της Άρτας και έλεγε τα κάλαντα, όταν ξαφνικά ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. Από το Νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την αερομεταφορά του στην Αθήνα.
Σήμερα το παιδί βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων. Το επόμενο 24ωρο κρίνεται κρίσιμο, όμως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πολεμική Αεροπορία: Πτώση μαχητικού F-16 στην Ανδραβίδα – Σώθηκε ο πιλότος

Κώστας Παππάς

Ανακοινωση για τις Υπουργικές αποφάσεις καθηκοντολογίων Νοσηλευτών και Βοηθών Νοσηλευτών

Κώστας Παππάς

Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..