• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ένας νεαρός και μία γυναίκα οι νεκροί του τροχαίου στη Λ. Σπάτων – Αρτέμιδος: Πώς έγινε η τραγωδία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας νεαρός και μία γυναίκα οι νεκροί του τροχαίου στη Λ. Σπάτων – Αρτέμιδος: Πώς έγινε η τραγωδία

Ένας νεαρός άνδρας περίπου 25 ετών και μία γυναίκα περίπου 52 ετών είναι τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/12) στη Λεωφόρο Σπάτων Αρτέμιδος κοντά στη βόρεια πύλη του αεροδρομίου στα Σπάτα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του irafina.gr, το ένα από τα δύο οχήματα που συγκρούστηκαν μετωπικά πέρασε πάνω από το διαχωριστικό διάζωμα με αποτέλεσμα την σφοδρή σύγκρουση των δύο ΙΧ αυτοκινήτων.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, όπως ανέφερε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός των δύο ατόμων, ενώ τα δύο οχήματα πήραν φωτιά, η οποία έσβησε από διερχόμενους οδηγούς που έσπευσαν με τους πυροσβεστήρες που είχαν στα αυτοκίνητα τους για να σβήσουν την φωτιά και να βοηθήσουν τα άτομα τα οποία είχαν εγκλωβιστεί.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο ασθενοφόρα, ενώ άνδρες της Τροχαίας προσπαθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εργατικό Κέντρο Άρτας και Σύλλογος Γυναικών Άρτας της ΟΓΕ – Προβολή ταινίας “Ψυχρά και Ανάποδα” : ”Ψυχρά κι Ανάποδα”

Κώστας Παππάς

Σταύρος Δογιάκης: Μυστήριο γύρω από τον θάνατο του γνωστού επιχειρηματία

Κώστας Παππάς

«Είναι αθώος και θα το λέω μέχρι τέλος», λέει η σύζυγος του ιερέα-Για μόδα βιασμών μιλά ο δικηγόρος

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..