• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων Δήμου Αρταίων ευχαριστεί την εντατική προσπάθεια της Λιμενικής Αρχής Αμφιλοχίας στην καταπολέμηση παράνομης αλιείας
ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων Δήμου Αρταίων ευχαριστεί την εντατική προσπάθεια της Λιμενικής Αρχής Αμφιλοχίας στην καταπολέμηση παράνομης αλιείας

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων Δήμου Αρταίων ευχαριστεί δημόσια την εντατική προσπάθεια της Λιμενικής Αρχής Αμφιλοχίας με αφορμή τις συνεχείς επιτυχίες του στην καταπολέμηση παράνομης – άναρχης αλιείας, που μαστίζει ιδιαίτερα τους επαγγελματίες ψαράδες.
Η Υπηρεσία του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Αμφιλοχίας , σε συνεργασία με το τμήμα Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Πρέβεζας και υπαλλήλους του τμήματος φύλαξης της μονάδας διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών Αμβρακικού κόλπου του ΟΦΥΠΕΚΑ, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου διενεργεί εντατικούς και αυστηρούς ελέγχους και από ξηράς και με τα πλωτά μέσα του Λιμενικού, έτσι ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η λαθραλιεία και η παράνομη διακίνηση αλιευμάτων.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥ Χρήστος                        ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Σωτήριος

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Μήνυμα του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου

Κώστας Παππάς

Η απεργία εργαζομένων σε Δήμους της Ηπείρου και η παραπληροφόρηση σε βάρος της Περιφέρειας

Κώστας Παππάς

Αντικατάσταση 27 οχημάτων στο Δήμο Αρταίων κόστους 1,6 εκ.€

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..