• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τραγωδία: Μόλις 18 ετών η μία από τις δύο γυναίκες που σκοτώθηκαν στη Βάρκιζα – Πώς έγινε το σφοδρό τροχαίο δυστύχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία: Μόλις 18 ετών η μία από τις δύο γυναίκες που σκοτώθηκαν στη Βάρκιζα – Πώς έγινε το σφοδρό τροχαίο δυστύχημα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις μεταμεσονύχτιες ώρες στη λεωφόρο Ποσειδώνος στην περιοχή της Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα δύο γυναίκες να ανασυρθούν χωρίς τις αισθήσεις τους.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα συγκρούστηκε, ενδεχομένως μετωπικά σύμφωνα με την ΕΡΤ, με ένα άλλο όχημα με αποτέλεσμα να ανασυρθούν οι δύο γυναίκες χωρίς τις αισθήσεις τους. Άλλα τρία άτομα, μια γυναίκα και δύο άνδρες, τραυματίστηκαν.
Η σύγκρουση, μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα σφοδρή με συνέπεια να χρειαστεί η συνδρομή της πυροσβεστικής υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβίσει τους εμπλεκόμενους. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος των δύο γυναικών. Οι δύο από τους τρεις τραυματίες που ήταν σε πιο σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται.  Ένα κορίτσι μόλις 18 ετών είναι μεταξύ των δύο θυμάτων. Οι τραυματίες, την ίδια ώρα, είναι τέσσερις.
Ειδικότερα, από την τρομακτική σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες, μία 18χρονη και ακόμα μία, αγνώστων στοιχείων προς το παρόν. Επίσης, τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο οδηγοί των οχημάτων, ένας 24χρονος και μία 19χρονη καθώς και ακόμα δύο επιβαίνοντες, ένας 24χρονος και ένας αγνώστων στοιχείων.
Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, με εννέα πυροσβέστες και τρία οχήματα, που προχώρησε στον απεγκλωβισμό των δύο νεκρών γυναικών και ακόμα τριών τραυματισμένων επιβατών.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εκστρατεία Ενημέρωσης για το Alzheimer στην Άρτα και Δωρεάν τεστ μνήμης

Κώστας Παππάς

Πέθανε από κορονοϊό ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος

Κώστας Παππάς

Σε ανάκληση παρτίδας γνωστού μελιού από την αγορά προχωρά ο ΕΦΕΤ.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..