• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Πρωτιά και στις επιστήμες για τον Ανθυπαστυνόμο Παναγιώτη Κίτσιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτιά και στις επιστήμες για τον Ανθυπαστυνόμο Παναγιώτη Κίτσιο

Ο Ανθυπαστυνόμος Παναγιώτης Κίτσιος από την Άρτα που υπηρετεί στο στο Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων της Δ.Α. Ακαρνανίας, με έδρα την Αμφιλοχία και είναι πατέρας δύο αγοριών, ορκίστηκε προσφάτως στις 5ετούς διάρκειας προπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πρώτος μεταξύ όλων των συμφοιτητών του, με βαθμό πτυχίου 7,97.
Ο κύριος Κίτσιος είναι ήδη διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών από το 2006 και κάτοχος αδιάσπαστου μεταπτυχιακού τίτλου (Integrated master).

Συγχαρητήρια στον κ. Παναγιώτη Κίτσιο για τις επιτυχίες του στη γνώση και την υποδειγματική πορεία του στο πόστο που υπηρετεί.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Βατόπουλος: Ενδεχόμενο τοπικών lockdown – Τι είπε για μάσκες και εμβόλια

Κώστας Παππάς

Συλλήψεις σε καταστήματα διασκέδασης στην Πρέβεζα

Κώστας Παππάς

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Όχι και ο σύζυγός μου» – Τι είπε στο πρώτο επισκεπτήριο στη φυλακή

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..