• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Ζωντανά από τη Ροδαυγή Άρτας η 13η Γιορτή Κάστανου
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Ζωντανά από τη Ροδαυγή Άρτας η 13η Γιορτή Κάστανου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής Άρτας “Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ”, με όλους τους φορείς του Χωριού και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και τον Δήμο Αρταίων, διοργανώνουν στις 20, 21 και 22 Οκτωβρίου 2023 τις φθινοπωρινές εκδηλώσεις αφιερωμένες στο κάστανο.

 

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με την επίσκεψη Σχολείων και θα χαρακώθηκαν τα  κάστανα.
Την επόμενη μέρα προγραμματίστηκε ο 6ος δρόμος και το κυνήγι του κάστανου. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν εικαστικές δραστηριότητες και χαράκωμα.
Τέλος, σήμερα Κυριακή 22 Οκτωβρίου λαμβάνει χώρα η 13η Γιορτή κάστανου στην πλατεία του Χωριού.
Ώρα προσέλευσης 10:00 και έναρξη της εκδήλωσης στις 12:00.
Ο Σύλλογος για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών θα διαθέσει λεωφορείο για την μεταφορά τους από την περιφερειακή οδό προς το κέντρο και το αντίστροφο.
Οι επισκέπτες θα διασκεδάσουν με την παραδοσιακή ορχήστρα του Βασίλη Γεραγόρη, Χρήστο Πανάγο, Τάσος Δήμο, Βασίλη Αθανασιά, Αλέξανδρο Σωτήρχο. και θα χαρούν χορευτικά.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ανατροπή με τον νεκρό άνδρα στα Ιωάννινα – Δίπλα του βρέθηκε σημείωμα

Κώστας Παππάς

Περιφέρεια Ηπείρου – Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Κώστας Παππάς

Φωτιά στη Θεσπρωτία – Μεγάλη κινητοποίηση με επίγεια και εναέρια μέσα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..