• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Ε.Ο Τρικάλων Ιωαννίνων: Έφυγε Καρότσα Φορτηγού Και Καρφώθηκε
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ε.Ο Τρικάλων Ιωαννίνων: Έφυγε Καρότσα Φορτηγού Και Καρφώθηκε

Σε Φορτηγάκι epirustvnews 7/30/2022 05:46:00 μ.μ. Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην κατ’ ευφημισμόν εθνική οδό Τρικάλων-Ιωαννίνων, στο ύψος της Τρυγώνας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr σε μια από τις πολύ κλειστές και επικίνδυνες στροφές του σημείου έφυγε η καρότσα ενός φορτηγού (!!!) και καρφώθηκε στο ερχόμενο από απέναντι φορτηγάκι. Ο οδηγός του δευτέρου οχήματος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το σημείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως και ακόμη έξι τραυματίες Η κίνηση διεκόπη καθώς είναι αδύνατη η διέλευση των οχημάτων.

πηγή trikalavoice

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

575.000 ευρώ για τον εξωραϊσμό των Πλατειών, Αγ. Αναργύρων, Εργατικών Κατοικιών, Καλαμιάς, Αμμότοπου, Στρογγυλής, Πλησιών και των Αμπελίων.

Κώστας Παππάς

«Εκπαιδευτικές και Επαγγελματικές επιλογές – Επιχειρηματικό τοπίο στην Άρτα»

Κώστας Παππάς

Στη Γάζα γίνεται γενοκτονία και ο Μητσοτάκης μας ενημέρωσε ότι “μάλωσε” τον Νετανιάχου στο τηλέφωνο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..