• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Aυτή είναι η 22χρονη Γεωργία που κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης, η ανακοίνωση του ΤΕΦΑΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aυτή είναι η 22χρονη Γεωργία που κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης, η ανακοίνωση του ΤΕΦΑΑ

 

Συγκλονισμένοι είναι από το απόγευμα της Τρίτης φίλοι, συγγενείς, συμφοιτητές και καθηγητές της 22χρονης φοιτήτριας του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο γήπεδο εν ώρα προπόνησης.
Η Γεωργία Σολανάκη σπούδαζε στο 3ο έτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στον Κλασικό Αθλητισμό και την Τρίτη το απόγευμα έπεσε αναίσθητη, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη προπόνησή της.
Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Ήταν αθλήτρια που ανήκει σε σωματείο της Κρήτης και μάλιστα στα τέλη Απριλίου συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών – Γυναικών
Να σημειωθεί ότι σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΕΦΑΑ
Ανείπωτος o πόνος για την ακαδημαϊκή κοινότητα του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που αποχαιρετά ένα μέλος της οικογένειας του Κλασικού Αθλητισμού, την αθλήτρια Γεωργία Σολανάκη με καταγωγή από τα Χανιά Κρήτης, που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 21 ετών στο πανεπιστημιακό στάδιο, στο οποίο πραγματοποιούσε τις προπονήσεις της.
Η Γεωργία Σολανάκη σπούδαζε στο 3ο έτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στον Κλασικό Αθλητισμό και την Τετάρτη το απόγευμα, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη προπόνησή της, για άγνωστο λόγο έχασε τις αισθήσεις της και όταν μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
«Καλό σου ταξίδι, Γεωργία… δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη θλίψη και αυτόν τον βουβό πόνο που νιώθουμε όλοι στην καρδιά μας… Καλό Παράδεισο να έχεις…»
Η πανεπιστημιακή κοινότητα της Σχολής και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμούτου Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκηςσυγκλονισμένη εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της φοιτήτριας Γεωργίας Σολανάκη για τον αδόκητο χαμό της.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πατέρας 19χρονης που εξαφανίστηκε: “Πιστεύω ότι κινδυνεύει η ζωή της”

Κώστας Παππάς

Σκηνές τρόμου στη Λαμία: Έκοψε τις φλέβες του στη μέση του δρόμου

Κώστας Παππάς

«Τελεσίγραφο» Αμβρόσιου προς Κεραμέως – Να ανακαλέσετε τη βλασφημία αλλιώς θα σας αφορίσω

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..