ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑ

Άρτα: Τεράστια ουρά για rapid test έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο

Οι περισσότεροι πολίτες λένε ότι ήρθαν για τεστ προληπτικά, ενώ κάποιοι δήλωσαν στο arta2day.gr ότι περίμεναν τουλάχιστον 2 ώρες.
Τεράστια ουρά για rapid test έχει σχηματιστεί την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο, όπου υπάρχει συνεργείο του ΕΟΔΥ. Η ουρά ξεκινάει από την είσοδο και φτάνει μέχρι και την περιφερειακή οδό.
Οι περισσότεροι πολίτες λένε ότι ήρθαν για τεστ προληπτικά, ενώ κάποιοι δήλωσαν στο arta2day.gr ότι περίμεναν τουλάχιστον 2 ώρες. Όπως ανέφεραν, βρήκανε ευκαιρία για δωρεάν rapid test λόγω των ημερών, πολλοί ωστόσο ομολογούν ότι φοβούνται πως έχουν κολλήσει.
Μεγάλες ουρές παρατηρούνται στα σημεία που γίνονται δωρεάν τεστ από τις μονάδες του ΕΟΔΥ από τις παραμονές πρωτοχρονιάς που αυξήθηκαν τα κρούσματα και στην Άρτα
Παρά ταύτα, οι πολίτες οπλισμένοι με υπομονή, περιμένουν τη σειρά τους.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Θα σε πνίξουν στη φυλακή» φώναζε το πλήθος

Κώστας Παππάς

ΓΕΣ: Τραυματισμός οπλιτών μέσα στο στρατόπεδό τους

Κώστας Παππάς

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δ. Αρταίων – Στις 8 Σεπτεμβρίου οι Δημαιρεσίες

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..