• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • 21χρόνος φέρεται να τεμάχισε το νονό του – Έρευνες της Αστυνομίας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

21χρόνος φέρεται να τεμάχισε το νονό του – Έρευνες της Αστυνομίας

Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάτι στους κάδους αλλά βρήκαν αίματα μέσα στο σπίτι στα Πετράλωνα, στο οποίο έμενε ο 52χρονος μαζί με τον 21χρονο βαφτισιμιό του.

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στα Πετράλωνα με έναν 52χρονο να έχει εξαφανιστεί και την ίδια ώρα τον βαφτισιμιό του να δηλώνει ότι τον έχει σκοτώσει.

Η ανατριχιαστική υπόθεση ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου όταν φίλοι του 52χρονου που συναντιόνταν μαζί του σε καφενείο, επικοινώνησαν με την αστυνομία και δήλωσαν ότι τον έχουν χάσει και δεν μπορούν να τον βρουν.

Έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξαφάνιση 52χρονου στα Πετράλωνα
Έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξαφάνιση 52χρονου στα Πετράλωνα EUROKINISSI
Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο καφενείο, κάποιοι είπαν ότι ο φίλος τους έμενε στο σπίτι του βαφτισιμιού του στην οδό Πανδώρου 9.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι όπου τους άνοιξε ο βαφτισιμιός του 52χρονου, ένα νεαρός 21 ετών, ο οποίος, όταν τον ρώτησαν δήλωσε ότι σκότωσε το νονό του τον έκοψε κομμάτια, τα οποία πέταξε σε κάδους απορριμμάτων.

Οι αστυνομικοί έψαξαν τους κάδους αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Ωστόσο βρήκαν αίματα μέσα στο σπίτι.

Έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξαφάνιση 52χρονου στα Πετράλωνα
Έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξαφάνιση 52χρονου στα Πετράλωνα.
Σημειώνεται ότι όπως είπε ο νεαρός διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα την Πέμπτη και από την μέρα εκείνη τα απορριμματοφόρα έχουν αδειάσει τους κάδους δύο φορές.

Από την αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του πτώματος, ενώ ο 21χρονος εξετάζεται στην Ασφάλεια Αττικής που διενεργεί προανάκριση.

Όπως έγινε γνωστό ο νεαρός αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ όταν πήγαν ο αστυνομικοί στο σπίτι ήταν εκεί και η μητέρα του.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Απόπειρα ληστείας στη Θεσπρωτία – Ένας 37χρονος ο δράστης

Κώστας Παππάς

Ολοκληρώθηκε η ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου Γραμμενίτσας

Κώστας Παππάς

Ο γάμος στην Αιτωλοακαρνανία και το αίτημα φιλίας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..