ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσίασε η 3η έκθεση κλασικών οχημάτων στην Άρτα

Με πληθώρα εκθεμάτων που εκτείνονταν σε πολλές δεκαετίες διεξήχθη σήμερα Παρασκευή 30 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία της Άρτας η 3η έκθεση κλασικών οχημάτων από τη Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Άρτας.
Η Λέσχη πιστή στο ραντεβού της, εμπλούτισε φέτος την έκθεση και με αυτοκίνητα τα οποία αποτέλεσαν την κορωνίδα της εκάστοτε κατασκευαστικής εταιρείας.
Ναυαρχίδα των εκθεμάτων η παρουσία της CHEVROLET BELL AIR μοντέλο 1955 6.000 cc του Γιώργου Αντωνίου που έκλεψε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα των παρευρισκόμενων ενώ δεν έλειψαν και οι σχετικές selfie.
Στο κομμάτι του δίτροχου μηχανοκίνητου τμήματος της έκθεσης οι BMW R51 και R75 στις 2 παραλλαγές (πολιτική και στρατιωτική) μαγνήτισαν το ενδιαφέρον.
Μετά και τη σημερινή παρουσία η έκθεση έχει γίνει μόνιμος θεσμός για την πόλη της Άρτας και οι φίλοι της μηχανοκίνητης έκθεσης ανανεώνουν το ραντεβού τους για την τελευταία Παρασκευή του Αυγούστου του 2020.

Related posts

Συνελήφθη 25χρονος στην Ιόνια Οδό, στο ύψος του Κομποτίου για μεταφορά λαθρομεταναστών

Κώστας Παππάς

15- 30 Σεπτεμβρίου Νέα Έκθεση του Τμήματος Ζωγραφικής Ενηλίκων στην Δημοτική Πινακοθήκη «Γιάννης Μόραλης».

Κώστας Παππάς

Η ΕΛ.ΑΣ εφιστά την προσοχή στην μέθοδο της “τηλεφωνικής απάτης”

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..