ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1o Εργαστηριακό κέντρο Άρτας

Στα πλαίσια της αξιολόγησης σχολικής μονάδας, η ομάδα που υλοποιεί τον άξονα 9 «συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά προγράμματα» , πραγματοποιεί από τον Ιανουάριο μαθήματα για το Ευρωκοινοβούλιο.
Στην δράση αυτή συμμετέχουν 20 εκπαιδευτικοί της σχολικής μονάδας.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται διαδικτυακά και γίνονται από το γραφείο επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Κατά την διάρκεια των μαθημάτων οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας έμαθαν θεωρητικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,
Μετά την θεωρητική γνώση η ομάδα είχε την χαρά και την τιμή να κάνει σεμινάρια με Ευρωβουλευτές της χώρας μας αλλά και της Κύπρου.
Συγκεκριμένα συναντήσαμε διαδικτυακά τον κ. Αρβανίτη ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εκθέσαμε τα προβλήματα των εκπαιδευτικών και γενικά της παιδείας στην Ελλάδα σήμερα

Στην συνέχεια βρεθήκαμε με τον κ. Γεωργίου ευρωβουλευτή της Κύπρου. Στην συνάντηση αυτή ήταν μαζί μας και το Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού καθώς και το 5Ο Γυμνάσιο Άρτας.
Έγινε μία γόνιμη και επικοδομηιτκή ανταλλαγή απόψεων για τον ρόλο του εκπαιδευτικού σήμερα στην Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη.
Οι συναντήσεις με ευρωβουλευτές θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος των σχολικών μαθημάτων.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

“Αντίο” Ηλία Κοίλια…

Κώστας Παππάς

Ομόφωνη απόφαση για Άδεια Χρήσης Ύδατος από πηγές Αγ. Γεωργίου

Κώστας Παππάς

Άρτα: Με το πρόσχημα της προσφοράς σε Μοναστήρι αφαίρεσαν από τραπεζικό λογαριασμό 7.840€

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..