ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός-Περιφερειακό Τμήμα Άρτας και ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας συμμετέχουν στην 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).
Η Λαμπαδηδρομία έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία και να ηχήσει το μήνυμα της προσφοράς αίματος σε όλη την Ελλάδα.
Η Φλόγα της Αγάπης θα περάσει από την πόλη μας την ΤΡΙΤΗ 12 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ 2021. Η έναρξη θα γίνει στην κεντρική πλατεία Αγ. Δημητρίου στις 18:30 και ο τερματισμός στον προαύλιο χώρο της Παναγίας Παρηγορήτισσας.
Οι Λαμπαδηδρόμοι θα ακολουθήσουν την εξής διαδρομή:
– Αγ. Δημήτριος, Σκουφά 79
– Σκουφά προς Άγ. Γεώργιο
– Αμβρακίας
– Τζαβέλλα
– Βασ.Πύρ,
– Σκουφά προς Πλ. Κιλκίς
– Καμηλών
– Ορλάνδου
– Τερματισμός: Παναγία Παρηγορήτισσα
Σε αυτή την εκδήλωση αγάπης είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, ατομικά ή ομαδικά (σχολεία, ομάδες μαθητών-φοιτητών, ποδηλάτες, αθλητικοί όμιλοι και σωματεία, μορφωτικοί, πολιτιστικοί, επαγγελματικοί και άλλοι σύλλογοι, λοιποί φορείς κ.τ.λ.). Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα .

Δηλώσεις συμμετοχής ή πληροφορίες:
Τηλ. 6983735958
Mail: sea.arta@yahoo.com

Related posts

“Tο παλτό” του Ν. Γκογκόλ στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 29χρονο στον Αμβρακικό

Κώστας Παππάς

Εντοπίστηκε στην Ήπειρο αυτοκίνητο φορτωμένο με σημαντική ποσότητα ναρκωτικών

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..