• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • 14χρονη βγήκε για τα κάλαντα και την πάτησε ΙΧ – Πώς την εντόπισε νοσηλεύτρια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

14χρονη βγήκε για τα κάλαντα και την πάτησε ΙΧ – Πώς την εντόπισε νοσηλεύτρια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων, όταν 14χρονη που είχε βγει για τα κάλαντα, παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ, με τον οδηγό να την εγκαταλείπει.
Η καταγγελία έγινε από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο οποίος σημείωσε ότι η 14χρονη στάθηκε τυχερή καθώς την εντόπισε γρήγορα νοσηλεύτρια που εργάζεται στο Παίδων. Αφού προσέφερε στη νεαρή τις πρώτες βοήθειες, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο Παίδων «Αγία Σοφία», σύμφωνα με το iatronet.gr.
«Σήμερα ξημερώματα το πρωί νοσηλεύτρια της ΜΕΘ του Παίδων «Αγία Σοφία» πήγαινε για δουλειά στο νοσοκομείο. Στο δρόμο βρήκε αναίσθητο πεσμένο ένα 14χρονο κορίτσι που βγήκε να πει τα κάλαντα. Αναίσθητη και τραυματισμένη στο κεφάλι», δήλωσε ο Μιχάλης Γιαννάκος.
«Είναι τυχερό το κορίτσι που πέρασε από το σημείο η νοσηλεύτρια. Μπράβο στη νοσηλεύτρια. Πιθανότατα έχουμε να κάνουμε με τραυματισμό από ασυνείδητο οδηγό. Θα πρέπει να τον βρει η αστυνομία και να τιμωρηθεί παραδειγματικά», καταλήγει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τραγωδία στην Αχαΐα: Νεκρός 53χρονος – Έπεσε το αυτοκίνητό του στον γκρεμό

Κώστας Παππάς

Σχηματισμός δικογραφίας για απάτη 21.000€ στην Άρτα

Κώστας Παππάς

«Τελεσίγραφο» Αμβρόσιου προς Κεραμέως – Να ανακαλέσετε τη βλασφημία αλλιώς θα σας αφορίσω

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..