• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Σοκ στην Πάτρα:Μαθητής έκανε χρήση ναρκωτικών μέσα στο σχολείο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμούς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στην Πάτρα:Μαθητής έκανε χρήση ναρκωτικών μέσα στο σχολείο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμούς

Ο µαθητής Γυµνασίου εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση, εµφανίζοντας σπασµούς στον χώρο του σχολικού συγκροτήµατος
Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας ανήλικος μαθητής Γυμνασίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμούς, ύστερα από χρήση ναρκωτικών μέσα στο σχολείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σηµειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Νοεμβρίου σε σχολική µονάδα στην περιοχή του ∆ήµου ∆υτικής Αχαΐας, όταν ένας µαθητής αισθάνθηκε αδιαθεσία µετά από χρήση ουσιών.
Ο µαθητής Γυµνασίου εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση, εµφανίζοντας σπασµούς στον χώρο του σχολικού συγκροτήµατος. Αµέσως ενηµερώθηκε το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, και ασθενοφόρο έφθασε στο σηµείο, παρέλαβε τον µαθητή και, συνοδεία εκπαιδευτικού, διακοµίσθηκε στο Πανεπιστηµιακό Νοσοκοµείο του Ρίου, προκειµένου να υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης η αστυνομία έλαβε καταθέσεις για το συμβάν και φέρεται να προκύπτει ότι ο µαθητής, µετά από χρήση ναρκωτικής ουσίας (κάνναβη) µέσα στο σχολείο, εκδήλωσε συµπτώµατα, όπως σπασµούς.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Σύλληψη για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος

Κώστας Παππάς

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του αστυνομικού που κατηγορείται για βιασμό 19χρονης και για trafficking

Κώστας Παππάς

Πάτρα: Εγκληματική ενέργεια 100% σύμφωνα με τον Κατερινόπουλο – Πως έτυχε όλα τα παιδιά να πεθάνουν Σαββατοκύριακο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..