• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Στέλεχος του δήμου είχε χασισόδεντρα και κάνναβη στα Τρίκαλα
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέλεχος του δήμου είχε χασισόδεντρα και κάνναβη στα Τρίκαλα

Εκπαιδευμένος σκύλος ανακάλυψε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,30 ως 1,90 μέτρου
Σοκ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση των Τρικάλων προκάλεσε η σύλληψη ενός άνδρα που είναι γνωστό στέλεχος του Δήμου Τρικκαίων από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι έκαναν έρευνες με σκύλο ανιχνευτή σε δυο σπίτια που διατηρεί και βρήκαν χασισόδεντρα και ποσότητες κάνναβης.
Ο εκπαιδευμένος σκύλος ανακάλυψε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,30 ως 1,90 μέτρου τα οποία είχαν ξεριζωθεί πρόσφατα, αλλά και τρία γυάλινα βάζα και μια νάιλον συσκευασία με ποσότητες αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 158,2 γραμμαρίων. Σε βάρος του στελέχους του Δήμου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, με την κύρια ανάκριση να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ημερίδα της ΕΛ.ΑΣ με θέμα «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία»

Κώστας Παππάς

Τι έδειξαν τα 485 χθεσινά rapid test στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..