• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Όλγα Γεροβασίλη: Και σταθερή προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας, μακράς πνοής και δικαιοσύνη παντού
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλγα Γεροβασίλη: Και σταθερή προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας, μακράς πνοής και δικαιοσύνη παντού

Σημεία παρέμβασης της Όλγας Γεροβασίλη υποψήφιας Βουλευτή Άρτας με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο OPEN και στους Δ. Καμπουράκη και Π. Στάθη
Με ΝΔ θα σπουδάζουν μόνο όσοι έχουν χρήματα. Για εμάς όλοι οι νέοι και οι νέες της χώρας έχουν το δικαίωμα ίσης πρόσβασης
Η υποψήφια βουλευτής Άρτας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη κλήθηκε να σχολιάσει την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής για την είσοδο των μαθητών στα Πανεπιστήμια και τόνισε:
– Τα αποτελέσματα της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ) τα είδαμε γιατί είδαμε κενές θέσεις στα Πανεπιστήμια.
– Το εκπαιδευτικό μας σύστημα έχει έναν αριθμό μαθητών που περνάει στα πανεπιστήμια. Με βάση αυτόν τον αριθμό και τις επιδόσεις στις εξετάσεις γίνεται η κατάταξη στις σχολές και πάντα έτσι γινόταν.
– Τώρα με την ΕΒΕ 20 χιλιάδες μαθητές μένουν εκ των πραγμάτων έξω από τα Πανεπιστήμια.
– Προφανώς κανείς δεν περνούσε με 0,1 στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
– Η κυβέρνηση της ΝΔ με Υπουργό την κ. Κεραμέως είπε πως όσοι έχουν χρήματα να πληρώνουν στα ιδιωτικά κολλέγια, γιατί δεν πέρασαν στο δημόσιο πανεπιστήμιο, τα πτυχία τους εξισώνονται με εκείνα του δημοσίου.
– Η ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα η νεολαία έχει καταλάβει τι κάνει η ΝΔ γιατί έχει υποστεί πάρα πολλά πλήγματα, μεταξύ των οποίων και η μείωση της πιθανότητας να σπουδάσουν, εκτός αν έχουν χρήματα.
– Το δημόσιο πανεπιστήμιο δεν στηρίχτηκε από την κυβέρνηση, καθώς στόχος της ήταν η ενίσχυση του ιδιωτικού συστήματος εκπαίδευσης.
-Για εμάς όλοι οι νέοι και οι νέες της χώρας έχουν το δικαίωμα ίσης πρόσβασης στην ανώτατη εκπαίδευση
Για την τραγωδία των Τεμπών τόσο καταλαβαίνει, τόσο συναισθάνεται ο Πρωθυπουργός
Η Όλγα Γεροβασίλη σχολίασε έντονα και την χθεσινή δήλωση του Πρωθυπουργού σε σχέση με την «εργαλειοποίηση των θυμάτων των Τεμπών από τους ίδιους τους συγγενείς τους»:
«Πιο ανατριχιαστική από τη δήλωση του κ. Μητσοτάκη πως οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών εργαλειοποιούν την τραγωδία δεν υπάρχει! Το “δεν είναι αυτό που νομίζετε” με το οποίο προσπάθησε ο κ. Σκέρτσος να καλύψει τον κ. Μητσοτάκη δεν περνάει. Προφανώς έπρεπε να καλυφθεί, αλλά τέτοια αναλγησία δε μπορεί να αναστραφεί γιατί ο κ. Μητσοτάκης εκφράστηκε αυθορμήτως, τόσο καταλαβαίνει, τόσο συναισθάνεται. Από χθες είμαστε συγκλονισμένοι όλοι μας, πόσο μάλλον οι συγγενείς των θυμάτων με αυτή τη δήλωση. Φυσικά και δεν έλεγε για την απεργία ο Πρωθυπουργός, ας μην κοροϊδευόμαστε, είδαμε το βίντεο πολλές φορές».
Προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας, σταθερή, μακράς πνοής
Σχετικά με τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να συζητά με το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση ειδικού σκοπού η Όλγα Γεροβασίλη ξεκαθάρισε:
«Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε χθες για προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας σταθερή, μακράς πνοής».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Η υπόθεση του ΞΕΝΙΑ αποκαλύπτει: με ψέματα και κουτοπονηριές θέλουν να ξεγελάσουν τον Αρτινό λαό

Κώστας Παππάς

Συμπληρωματική επιχορήγηση ύψους 33.000 ευρώ για το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, προκειμένου να ενισχυθεί ο εξοπλισμός το

Κώστας Παππάς

Δήλωση της Γραμματέως της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Όλγας Γεροβασίλη στο περιστύλιο της Βουλής για πρόεδρο ΑΔΑΕ

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..